Kickboksen voor kwetsbare jong volwassenen

Van wie en voor wie

  • Van wie: Kwintes. In nauwe samenwerking met Stichting Ahra, JIT (Jeugd Interventie Team), Jongerencenrum De Reset, Buursportcoaches van SRO, de Sportcombinatie en de wijkteams.
  • Voor wie: jong volwassenen tussen de 18 en 30 jaar waarbij een maatschappelijke en/of psychosociale kwetsbaarheid speelt.

Wat

Wekelijks vinden er momenteel kickbokslessen plaats in de Reset voor de doelgroep jong volwassenen met een kwetsbaarheid. Onder leiding van trainer Raymond van Donkersgoed, wereldkampioen Shoalin Kempo 2016, wordt er getraind aan lichaam en geest. Aanmeldingen lopen via hulpverlening en komen vanuit Kwintes, het Jeugd Interventie team, Stichting Ahra en inmiddels ook het wijkteam.

Waar

Jongerencentrum De Reset.

Waarom

We hebben dit afgelopen jaar op kunnen zetten met dank aan het Chevallier Fonds. Het aankomende jaar hopen wij dit succes door te kunnen zetten. Het doel is om van mei 2017 t/m mei 2018 wekelijks kickbokslessen te verzorgen voor steeds 10 tot 20 deelnemers waarbij een maatschappelijke en/of psychosociale kwetsbaarheid speelt.

Wanneer

Wekelijks, in de periode 2017-2018

Status van dit project: Afgerond. Het project is zelfstandig doorgegaan, en inmiddels ondergebracht bij het Jeugd Interventie Team / Stichting Life Goals en de SRO. Locatie Bissschopsweg 177, op di van 18:00 – 19:00.

Meer informatie:

  • Joran Nijssen (Jeugd Interventie Team) Telefoon 06-5135 4411; Marije van ’t Hof (Jeugd Interventie Team) Telefoon 06-1244 0687
  • Eindverslag

Terug naar Eigenwijkse Projecten


voorblad1-linkeconomischekaart1-link