Buurauto PLUS ouderenvervoer

Buurauto PLUS faciliteert ouderenvervoer, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, door de elektrische deelauto’s daarvoor beschikbaar te stellen. Buurauto PLUS is een initiatief van Buurauto.

Vind u het lastig om met het openbaar vervoer naar een afspraak in het ziekenhuis, het winkelcentrum of een verjaardag te gaan omdat de bushalte net wat te ver is of u lang moet wachten op de regiotaxi? Voelt u zich bezwaard als u buren of familie moet vragen om u ergens naar toe te brengen?

Als u in het Soesterkwartier woont en minder mobiel bent halen wij u graag op voor zo’n ritje. Of het nu binnen of buiten de wijk is. Een vrijwilliger uit uw eigen buurt haalt u op in een nieuwe en comfortabele auto. Ongetwijfeld maakt u ook nog een gezellig praatje met elkaar tijdens de rit!

  • Betaalbaar, comfortabel en veilig vervoer zowel binnen als buiten de wijk
  • U wordt thuis opgehaald door een vrijwilliger. Hij of zij brengt u ook weer thuis
  • Het kost u €0,30 per km (met een minimum van €2,-) en u betaalt dit na afloop van de rit aan de vrijwilliger
  • Buurauto PLUS maakt gebruik van Buurauto. De elektrische auto die gedeeld wordt met de buurt.

Voor het boeken van een ritje met Buurautoplus in het Soesterkwartier: Bel op dinsdag, woensdag of vrijdag tussen 9 en 12 uur naar 033-88 716 22, of meld u aan op buurautoplus@gmail.com.

Buurauto PLUS doet ook mee met de De Eetlijn. Minder validen, die graag aan tafel gaan, kunnen dankzij een opstartsubsidie gratis gebruik maken van de Buurauto PLUS.

Voor meer informatie: www.buurautoplus.nl


Terug naar Welzijn Specifiek
Terug naar Ouderen


voorblad1-linkeconomischekaart1-link