Plusbus 033

 Samen eropuit met de PlusBus033

Wilt u vaker de deur uit, leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten? Of hebt u hulp nodig met het doen van de boodschappen? U bent welkom bij de PlusBus033 in Amersfoort .

Onze PlusBus033 gaat 6 √† 7 keer per week op pad. We maken culturele uitstapjes door het hele land, verkennen de omgeving tijdens verrassingstochten, stappen op een rondvaartboot of gaan op stap in een mooie stad. Ook gaan we samen naar een lunchcaf√© of pannenkoekenhuis. Voor de boodschappen rijden we naar markten en winkelcentra in Amersfoort en omgeving. En tijdens elke rit drinken we samen gezellig koffie. Er zijn aan boord van de PlusBus033 al veel vriendschappen ontstaan.

De PlusBus033 heeft 2 bussen en in elke bus is plaats voor 7 deelnemers, eventueel met wandelstok, rollator, of rolstoel. Op elke rit gaan een chauffeur en begeleider mee. Wij halen u thuis op en brengen u na afloop weer veilig thuis. Onze vrijwilligers duwen als dat nodig is uw rolstoel, geven u een arm, of dragen uw boodschappen.

Woont u in Amersfoort, bent u 60+ en wilt u regelmatig met anderen op stap? Dan kunt u zich opgeven voor de PlusBus033. Dit kan door te bellen of te mailen naar de PlusBus033:

Telefoon: 033 4763830
E-mail: Plusbus033@indebuurt033.nl

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur.

Voor meer informatie: Klik hier.


Terug naar Ouderen
Terug naar Specifieke Welzijn


voorblad1-linkeconomischekaart1-link