Papa- en mamacafé Soesterkwartier 2017

Van wie en voor wie

  • Van wie: Kath Duin van de Ideeënboom.
  • Voor wie: Mama & Papa Café Soesterkwartier (voorheen Mamacafé Soesterkwartier) is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) mama’s & papa’s, opa’s en oma’s en hun (klein)kinderen t/m 6 jaar!

Wat

Naamswijziging, organiseren van ontmoetingsochtenden Mama & Papa Café &  Peuter& Kleuter Verkeerstuin, Kindertheater, aanbieden van workshops, aanpassing  van het logo, maken van een activiteiten flyer en aanpassen van de website

Waar

Verkeerstuin, Soesterweg 12

Waarom

  • Het verminderen van financiële zorgen en/of schulden: Mamacafé biedt gratis activiteiten aan, gratis koffie/thee & fruit. Laagdrempelig. Wij zijn een ontmoetingsplek voor informatie, activiteiten en contact.
  • Het verminderen van eenzaamheid en bijdragen aan zinvolle dagbesteding: Mamacafé is een ontmoetingsplek die ouders een mogelijkheid geeft contact te leggen met buurtgenoten, gelijkgestemden en een netwerk o p te bouwen. Een plek waar je welkom bent en waar activiteiten worden aangeboden.
  • Het uitbreiden van praktische ondersteuning van kwetsbare inwoners: Mamacafé biedt ondersteuning en hulp.

Wanneer

Elke woensdagochtend van 10-11:30 uur en, vanaf 29 september 2017,ook  iedere 2e en 4e vrijdagochtend van de maand van 10 tot 11:30 uur.

Status van dit project: Afgerond

Meer informatie:


Terug naar Eigenwijkse Projecten


voorblad1-linkeconomischekaart1-link