Buiten de lijntjes

Van wie en voor wie

  • Van Wie: Kath Duin van de Ideeënboom heeft het georganiseerd, in nauwe samenwerking met Wijkteam SK, GGD consultatiebureau, SRO Buurtsportcoach en Mama & Papa Café Skw. Ook andere organisaties doen mee: Typisch Jij, Yoga Mala- kinderyoga, Kindertheatertrein, Jeugdsportfonds, WIJ-kaart, ABCschool Skw, IkbenIkdans en de Verkeerstuin.
  • Voor wie: Ouders en opvoeders in het SOesterkwartier

Wat

Naar aanleiding van de Week van de Opvoeding & de start van de Kinderboekenweek: Een dag vol leuke, gratis activiteiten voor kinderen en hun ouders . Midden in de Week van de Opvoeding & op de dag dat de Kinderboekenweek start. Via de kringloop delen we gratis 2e hands kinderboeken uit ter bevordering van lezen & voorlezen. We besteden onder meer aandacht aan gezonde voeding en drinken, kinderboekenweek, opvoeden, sporten, mantelzorger kind voor ouder/ouder voor kind.

Waar

Locatie: Verkeerstuin

Waarom

Doel is om op leuke, relaxte en speelse wijze kinderen en ouders informatie te geven over verschillende onderwerpen betreft opvoeden en opgroeien en aandacht te vragen voor de Week van de opvoeding & de Kinderboekenweek.

Wanneer

Woensdag 4 oktober 2017

Status van dit project: Afgerond

Meer informatie:


Terug naar Eigenwijkse Projecten


voorblad1-linkeconomischekaart1-link