iaMeventz

mariskajacobiiam-logoMariska Jacobi is de eventmakelaar van de regio Amersfoort.

Ik woon al 20 jaar in het Soesterkwartier en help u dus graag bij activiteiten in de wijk of in Amersfoort maar het mag ook buiten de wijk/stadsgrens.

Een personeelsuitje, een productintroductie, het 25-jarig jubileum van de zaak of toch dat “skaten door de blubber” themafeest, iaMeventz regelt de locatie, de muziek, de presentator, de aankleding, de catering, de communicatie en ga zo maar door. Ook als het totale plaatje nog niet helemaal rond is kan ik een adviserende rol spelen.

U wilt voor uw bedrijfsfeest, de kerstborrel of klantendag niet nog van alles hoeven regelen, ú moet ook gewoon genieten! iaMeventz maakt elk bedrijfsevenement en elke borrel een happening die iedereen, ook u, vol overtuiging beleeft.
Ik heb een groot en zeer divers netwerk, waardoor alles mogelijk wordt: van tentenbouwers tot cabaretiers, van cateraars tot vuurvreters. En omdat alles vanuit één punt georganiseerd wordt, kan de impact van uw evenement zo groot worden als u maar wilt, met elk budget.
Ik luister goed en ben creatief, twee eigenschappen die wat mij betreft essentieel zijn en die er voor zorgen dat u straks met uw gasten zorgeloos geniet van uw evenement! Van A tot Z, van Artiest tot Toilet, het is geregeld!

Ondernemer: Mariska Jacobi
E-mail: mariska@iameventz.nl
Voor meer informatie: www.iameventz.nl


Terug naar Organisatie en trainingen


voorblad1-linkeconomischekaart1-link