Samen Opfietsen

AnnieTiekstralogo-samenopfietsen

Samen Opfietsen is voor iedereen die niet kan fietsen, voor jong en oud.

Fietsles
Kun je niet fietsen, maar wil je het wel leren? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom fietsen niet lukt. Samen wordt gekeken naar wat je nodig hebt. Samen Opfietsen biedt onder andere fietsles voor kinderen met autisme en syndroom van Down, maar ook voor alle andere kinderen die om een of andere reden het fietsen niet onder de knie krijgen. Ook driewiel/zijwielfietsles en e-bike fietsles is mogelijk. Verkeersles en leren fietsen in het verkeer is eveneens een mogelijkheid. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Kosten fietsles van één uur: € 45,-,éxcl. btw.

Samen fietsen
Misschien vind je het motiverend om samen te fietsen of heb je een beperking waardoor zelfstandig fietsen gewoonweg niet kan. Samen fietsen kan op je eigen fiets of op meerpersoons fietsen, zoals de vierfiets, duofiets en verschillende tandems, onder andere een driewiel-tandem. Je fietst mee naar eigen kunnen. Er wordt gefietst vanuit Amersfoort.
Kosten voor twee uur fietsen, per persoon en exclusief btw, bedragen: tandem en duofiets € 90,-,  vierfiets 45 euro p.p. (140 euro totaal per fiets).

Twijfel je of het fietsen voor jou of iemand anders geschikt is, neem dan gerust contact op.

Ondernemer: Annie Tiekstra
Adres: Spaarnestraat 91
Telefoon: 06 11495630 | 033 4621023
E-mail: info@samenopfietsen.nl

Voor meer informatie: www.samenopfietsen.nl


Terug naar Maatschappelijk


voorblad1-linkeconomischekaart1-link