Centraal Ketelhuis

Logo-CentraalKetelhuisMoeite met kiezen uit de lunchkaart? Bij lunchcafé Het Centraal Ketelhuis proef je gewoon alles! Mix and match met kleine broodjes, quiches en soepen je ideale lunch bij elkaar.

De kaart van het Centraal Ketelhuis is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Per categorie heb je keuze uit drie broodjes. Met vertrouwde klassiekers en avontuurlijke broodjes is er aan iedereen gedacht. Wat dacht je van een broodje zalm met mayonaise, wakame en sesamzaadjes? Of ga je liever voor gemarineerde rivierkreeftjes met limoen-chili mayonaise en waterkers? Kies jouw favorieten en mix je eigen lunch bij elkaar!

Lunchen doe je in het Centraal Ketelhuis in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes tussen de boekenkasten in het pas gerestylede interieur. Wedden dat je niet meer weg wilt als je eenmaal zit? Gelukkig is er ook de theekaart. Met de lekkerste verse thee en koffie, taart van het huis, ambachtelijke koekjes en wegdroomchocola. Of geniet van een goed glas wijn en chique hapjes.

Eet smakelijk!

Naam locatiemanager: Linda de Haas
Adres: Soesterweg 320 (Wagenwerkplaats)
Telefoon: 088 0001595
E-mail: info@centraalketelhuis.nl

Voor meer informatie: www.centraalketelhuis.nl


Terug naar Horeca


voorblad1-linkeconomischekaart1-link